Google+

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Ο φασισμός των αγορών (19/06/2010)

Ο φασισμός των αγορών (19/06/2010) 21-11-2010

Ας κάνουμε μια μικρή ανακεφαλαίωση, μπας και καταλάβουμε τι μας γίνεται. Το 2007 ξέσπασε στις ΗΠΑ η χρηματοπιστωτική κρίση, με επίκεντρο την αγορά στεγαστικών δανείων. Από τότε, οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έδωσαν ένα σκασμό λεφτά (πάνω από 12 τρισ. δολάρια) των φορολογουμένων για να σώσουν τις τράπεζες. Οι πολιτικές ηγεσίες, ακολουθώντας τα κελεύσματα αυτών που προκάλεσαν την πρώτη κρίση, δημιούργησαν μια δεύτερη, πολύ σοβαρότερη. Την κρίση του δημόσιου χρέους, που απειλεί με χρεοκοπία πρώτα απ’ όλα τους αδύναμους κρίκους της αδύναμης Ευρωζώνης. Τώρα, επιχειρούν να λύσουν αυτή τη δεύτερη κρίση δίνοντας κι άλλα λεφτά των φορολογουμένων στους ίδιους που δημιούργησαν και την πρώτη και τη δεύτερη: στις τράπεζες. Οι χώρες της Ευρωζώνης έχουν δρομολογήσει πολυετή προγράμματα εξουθενωτικής δημοσιονομικής λιτότητας. Οι περικοπές κρατικών δαπανών που έχουν ανακοινωθεί στις βασικές χώρες της νομισματικής ένωσης υπερβαίνουν τα 200 δισ. ευρώ. Δίπλα σ’ αυτό υπάρχει και το «ταμείο» των 750 δισ. του μηχανισμού στήριξης για χώρες που τυχόν θα βρεθούν στο χείλος της χρεοκοπίας. Πού θα καταλήξει αυτό το 1 τρισ. ευρώ, στον βαθμό που χρησιμοποιηθεί; Στο μεγαλύτερο μέρος του θα καταλήξει στις τράπεζες (κυρίως ευρωπαϊκές) που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους κρατικά ομόλογα. Είναι μια σπάνια περίπτωση ανταμοιβής του συλληφθέντος ληστή με τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στα χέρια του και κάτι παραπάνω...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ σε ό,τι συντελείται στην Ευρώπη, το επόμενο ερώτημα είναι πώς ακριβώς υποτίθεται ότι λύνεται η κρίση του χρέους. Η επιλογή, με χώρα μοντέλο την Ελλάδα, είναι σαφής: με την κατεδάφιση όλου του μεταπολεμικού «κοινωνικού συμβολαίου» το οποίο στηριζόταν στην ελάχιστη προστασία της εργασίας, στην εγγύηση ενός ελάχιστου εισοδήματος, στη χρηματοδότηση μιας στοιχειώδους πρόνοιας και ασφάλισης και στη φιλοσοφία διαπραγμάτευσης των κοινωνικών εταίρων, που ορίζεται ως προϋπόθεση της «κοινωνικής ειρήνης». Δεν χρειάζεται να είναι κανείς αμετανόητος οπαδός της πάλης των τάξεων για να αντιληφθεί ότι συντελείται μια αλλαγή ιστορικών διαστάσεων. Συμβολικά μπορούμε μόνο να αναφέρουμε ότι το καθεστώς απολύσεων και αποζημιώσεων το οποίο σήμερα ξηλώνει με διαδικασίες οριακής νομιμότητας ο κ. Λοβέρδος έχει ηλικία 60 χρόνων, στη διάρκεια των οποίων, με πολύ κόπο και πολλές στρεβλώσεις, εδραίωσε αυτό το στοιχειώδες πλαίσιο προστασίας που δεν εμπόδισε καθόλου τη διεύρυνση της απασχόλησης από τις λίγες εκατοντάδες χιλιάδες της μετεμφυλιακής περιόδου, στα 6,5 εκατομμύρια μισθωτών που σήμερα κρεμιούνται σαν κρέας στο τσιγκέλι.

(Συνεχίζεται στο επόμενο σχόλιο)

22 Ιουνίου 2010 12:02 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
στην υγεια εχουν γινει τα πιο απιστευτα σκανδαλα.

ολα τα αλλα siemens, βατοπαιδι, κοσκωτας κτλ.. κτλ.. ειναι πενταροδεκαρες.

για αρχη πρπει να μειωθουν και αλλο οι τιμες των φαρμακων και να απαγορευτει η εισοδος στους φαρμακοπλασιεδες στα νοσοκομεια και τα ικα.

22 Ιουνίου 2010 12:02 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Συνέχεια από προηγούμενο)

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ και ποιοι οι υποβολείς του μεγάλου ξηλώματος στην Ελλάδα και σε όλη την Ε.Ε.; Εκ πρώτης όψεως, είναι οι πολιτικοί ηγέτες που φαίνεται να «προηγούνται» στην προώθηση της συνταγής η οποία βασίζεται στη μείωση της τιμής της εργασίας. Όμως, ευτυχώς, ήμασταν όλοι παρόντες στον κανιβαλισμό που διαδραματίστηκε το τελευταίο οκτάμηνο, με βασικό (αλλά όχι μόνο) έδεσμα την Ελλάδα και το χρέος της. Και είδαμε με τα μάτια μας ότι οι πραγματικοί εισηγητές του μείγματος πολιτικής στο οποίο κατέληξε η ευρωκρατία ήταν οι υποκριτικά καταγγελλόμενοι κερδοσκόποι και οι αγορές, στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι τράπεζες, εντός ή εκτός Ε.Ε. Η κρίση των spreads, ο πόλεμος των υποβαθμίσεων από τους «επάρατους» οίκους αξιολόγησης, η οριστική «εξορία» των ελληνικών ομολόγων στη χωματερή του παγκόσμιου χρέους από Moody’s και Fitch, τα στοιχήματα υπέρ της χρεοκοπίας της Ελλάδας και άλλων χωρών του ασθενούς Νότου, οι «επενδύσεις» των hedge funds στην κατολίσθηση του ευρώ, πέρα από τους καθαρά κερδοσκοπικούς στόχους, ήσαν εργαλεία πολιτικού εκβιασμού των λύσεων που ευνοούν οι αγορές του χρήματος. Όλα αυτά που σήμερα ανακοινώνονται ως «συμφωνίες» κυβέρνησης και επιτηρητών στην Ελλάδα ή ως έκτακτα μέτρα και «μεταρρυθμίσεις» στις άλλες χώρες της Ε.Ε. τα διαβάζαμε πολλούς μήνες πριν ως συστάσεις των αγορών ή ως ερμηνείες των ανοδικών ή καθοδικών αντιδράσεών τους. Άλλωστε, η πεμπτουσία αυτών των συστάσεων ήταν εγγυηθεί αυτές τις αλλαγές στην Ε.Ε. ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της διεθνούς τοκογλυφίας, το ΔΝΤ. Όπερ και εγένετο.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ, δεν χρειάστηκε και ιδιαίτερη προσπάθεια. Μπορεί να πει κανείς ότι η κερδοσκοπία χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως εφέ στη σκηνοθεσία της καταστροφής, παρά ως μηχανισμός πειθαναγκασμού των κυβερνήσεων. Σοσιαλδημοκράτες, χριστιανοδημοκράτες, κεντρώοι, κόμματα με φρέσκια και ισχυρή λαϊκή εντολή σε όλη την Ε.Ε. πέταξαν με εξαιρετική ευκολία στα σκουπίδια τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους για να θέσουν σ’ εφαρμογή το «πρόγραμμα των αγορών». Ρισκάρουν συνταγματικές ακροβασίες, κινούνται στα όρια της δημοκρατικής νομιμότητας ή και εντελώς εκτός αυτής, διακινδυνεύουν με ταξική αυταπάρνηση ακόμη και την κατάρρευση των κομμάτων τους ή ολόκληρου του συστήματος εξουσίας, προκειμένου να είναι συνεπείς στα κελεύσματα των αγορών, που ζητούν αίμα, αίμα κι άλλο αίμα. Τόσο, ώστε η προθυμία τους να κάνει πολλούς ν’ αναρωτιούνται αν είναι κάτι παραπάνω από υποτελείς των αρπακτικών του χρήματος. Αρκετοί δεν έχουν αμφιβολίες περί αυτού. Όσο για τους ευρωκράτες, αυτό το ιδιαίτερο στρώμα από σπεσιαλίστες του μονεταρισμού, φονταμενταλιστές της αγοράς που δεν έχουν το παραμικρό δημοκρατικό έρεισμα, τη στοιχειώδη εξουσία εκπροσώπησης, αυτοί αποτελούν το πιο απτό δείγμα άλωσης της πολιτικής από την αγορά και μετατροπής 500 εκατομμυρίων ανθρώπων στις κοινωνίες της Ε.Ε. σε αναλώσιμα της μηχανής του κέρδους. Καταρρίπτεται έτσι και ο θεμελιώδης αστικός μύθος που θέλει την αγορά να τρέφεται αποκλειστικά από το οξυγόνο της δημοκρατίας.


(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ)

22 Ιουνίου 2010 12:06 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ


Ο Κ. ΜΠΑΡΟΖΟ, για παράδειγμα, αυτό το υβρίδιο πολιτικού του κεφαλαίου, την περασμένη Παρασκευή, σε συνάντησή του με την Συνομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, διατύπωσε ως εξής τον εκβιασμό προς τις κοινωνίες: «Η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και άλλες χώρες μπορεί να εξαφανιστούν ως δημοκρατίες αν δεν εφαρμόσουν τα πακέτα λιτότητας». Ήταν απλώς μια ακραία ανησυχία ή μια κυνική προειδοποίηση για την καταστολή της όποιας αντίστασης; Προσωπικώς, δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για το δεύτερο, ότι είναι απλώς η ωμή έκφραση του φασισμού των αγορών, του οποίου η Κομισιόν και άλλα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. φέρονται ως πολιτικοί διαμεσολαβητές. Η μόνη ανακρίβεια στη διατύπωση του δεξιού -πρώην μαοϊκού- προέδρου της Κομισιόν είναι ότι η εξαφάνιση των δημοκρατιών δεν είναι ένα ενδεχόμενο, αλλά μια διαδικασία που συντελείται. Το ΔΝΤ, στην τελευταία του έκθεση για τις οικονομίες της Ε.Ε., το λέει ανοιχτά: «Το ιδεώδες για την οικονομική διακυβέρνηση είναι να επιτευχθεί η μετατόπιση των αποφάσεων προς το κέντρο», δηλαδή όσο πιο μακριά από την επιρροή των εκλογικών σωμάτων και των κοινωνιών. Η πολιτική ελίτ, που για χρόνια βαυκαλίζεται με γκρίνιες περί δημοκρατικού ελλείμματος, που έκλεισε σχεδόν δεκαετία διαπραγμάτευσης για την ευρωπαϊκή συνθήκη ώστε να παρακάμψει τα δημοκρατικά «όχι» των δημοψηφισμάτων, μέσα ελάχιστες εβδομάδες έχει επιτύχει μια θεσμική εκτροπή όχι μόνο από την ουσία, αλλά ακόμη και από τον τύπο της δημοκρατίας, υποβαθμίζοντας τα εθνικά Κοινοβούλια στη θέση μιας υποτελούς γραφειοκρατίας που απλώς πρέπει να επικυρώνει αποφάσεις και αποκλείοντας από κάθε δημοκρατική δοκιμασία αυτό που αποκαλείται οικονομική διακυβέρνηση.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Αν πιστέψει κανείς τις διακηρυττόμενες προθέσεις της ευρωπαϊκής ελίτ, η πρόοδος περνά μέσα από την οπισθοδρόμηση. Παρ’ ότι θα έπρεπε να έχουν όλοι παραιτηθεί για την παταγώδη αποτυχία της «στρατηγικής της Λισσαβώνας», που θα καθιστούσε φέτος, το 2010, την Ε.Ε. πιο ανταγωνιστική οικονομία του κόσμου (!), καλούν τις κοινωνίες να θυσιάσουν κεκτημένα ενός αιώνα για να υπάρξει «βιώσιμη ανάπτυξη» και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Φθηνές και πολλές. Όπως στην Κίνα, αυτό το παγκόσμιο μοντέλο ανταγωνιστικότητας. Αυτό υποδεικνύουν ως αξιοζήλευτο υπόδειγμα ο φασισμός των αγορών και ο ολοκληρωτισμός των ευρωκρατών. Γιατί να μη μιμηθούν και το πολιτικό της μοντέλο, μια απροκάλυπτη δικτατορία, βασισμένη στον φόβο, την πλύση εγκεφάλου και τα τεθωρακισμένα;
Η λεπτομέρεια που ξεχνούν ή κάνουν ότι αγνοούν είναι ότι ακόμη και αυτός ο κοιμώμενος γίγας, η κινεζική εργατική τάξη των εκατοντάδων εκατομμυρίων ξυπνά, διεκδικεί, θέλει μερίδιο στον πλούτο με τον οποίο πλημμυρίζει τις αγορές του κόσμου. Αλίμονό τους αν η κινεζική αφύπνιση εκτροχιαστεί και συγχρονιστεί με την ευρωπαϊκή δυσφορία. «Μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση», που θα ’λεγε και ο Μεγάλος Τιμονιέρης.


ΑΠΟ ΤΟ http://kibi-blog.blogspot.com/2010_06_01_archive.html

22 Ιουνίου 2010 12:07 μ.μ.
panagiotis είπε...
ΑΠΛΑ , ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ.ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ.

22 Ιουνίου 2010 12:13 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Τον κακο σου τον καιρο αλητη. Ολα τα λαμογια στην θεση τους και εσυ μαζι. Ξερεις εσυ για ποιον τα γραφω. Μετρα σφαλιαρες και μην μιλας. Αν δεν σε αρεσει να πεις στον αρχηγο σου να ζητησει εκλογες αν τολμα διαφορετικα μοκκο γιατι ειτε θελεις ειτε οχι θα ελθουν ολα τα πανω κατω ακουσες?? τα πανω κατω δεν θα μεινει τιπτα ορθιο απο αυτο το αθλιο κρατος των ληστων με τα ασπρα οπως λεει το αρθρο, ουτε οι συνταξιουχοι τν 45 ετων ουτε οι εθελουσιες εξοδοι, ουτε οι παντος ειδους και χρωματος λαμογια, ουτε οι αρουραιοι των φαρνακων και των υλικων, ουτε οι λαδιαρηδες δημοσιοι υπαλληλοι που θα χανουν την δουλεια τους επιτοπου οταν τα αρπανε, ουτε ουτε ενα εκατομυριο ουτε. Μην βιαζεσε και θα δεις τι σου επιφυλασσει η μοιρα σου και ολων των ομοιων σου. Αν καταφερετε να τους ριξετε θα γλυτωσετε διαφορετικα θα υποστειτε τον πελεκι της δικαιοσυνης και της νομιμοτητας αλλα μην βιαζεσε δεν ειναι τοσο απλο θελει γερο στομαχι να αντεξει κανεις στις πιεσεις απο ανθρωπους σαν του λογου σου και των ομοιων σου. Εχουμε και εμεις γνωμη δεν εχεις την αποκλειστικοτητα, στα ισα το παιχνιδι φιλε.

22 Ιουνίου 2010 12:23 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Τζεφ,
είσαι ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης,ψεύτης……………………

KAI ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. !!!
είναι ένα ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ αρχίδι _________

22 Ιουνίου 2010 12:28 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ 12.23 !!!!

ΑΞΙΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- ΔΝΤ.
ΑΞΙΟΣ....
ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ.....
ΚΑΙ ΛΟΧΑΓΟΣ !!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
ΚΛΘΑΡΜΑ.
ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΣ
ΚΩΛΟΜΠΑΣΤΡΑΔΟ

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ
ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ.
ΤΣΟΓΛΑΝΙ.

22 Ιουνίου 2010 12:31 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Επιτέλους οι Έλληνες βουλευτές ξύπνησαν.
Απείλησαν τον Γιωργάκη ότι αν οι αλλαγές δεν έρθουν προς ψήφιση στην βουλή και γίνουν με προεδρικό διάταγμα, οι βουλευτές θα ρίξουν την κυβέρνηση.
Ελπίζω να είναι η αρχή του τέλους του αυταρχικού αρχηγικού πολιτικού συστήματος που επικράτησε στην Ελλάδα μετά από την μεταπολίτευση.
Είναι η πρώτη μεγάλη νίκη κατά του ολιγαρχικού αρχηγικού συστήματος εξουσίας που εκπορεύεται από ξένα κέντρα εξουσίας και όχι από ελληνικά.
Έλληνες βουλευτές δεν ξέρω τι θα ψηφίσετε για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό αλλά μην υποκύψετε σε εκβιασμούς του τύπου ότι αν δεν ψηφιστούν οι αλλαγές θα πάει ο Γιωργάκης σε εκλογές. Αυτό δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ ο Γιωργάκης γιατί δεν τον αφήνουν οι ξένοι τραπεζίτες πάτρωνές του, γιατί τον χρειάζονται σαν πρωθυπουργό για να τους παραδώσει την χώρα σε κατάσταση υποτέλειας. Αλλά και να γίνουν εκλογές ο ελληνικός λαός αυτήν την φορά θα ξέρει ποιούς βουλευτές από εσάς θα ξαναψηφίσει και ποιούς θα στείλει δια παντός στο σπίτι τους ή και στην φυλακή. Τώρα θα φανεί ποιοί βουλευτές πραγματικά σκέφτονται τον λαό και ποιοί είναι πιόνια των σιωνιστικών τραπεζών.
Έλληνες βουλευτές είδατε οτι το σύστημα εξουσίας των σιωνιστικών τραπεζών, των διαπλεκομένων ΜΜΕ, και των εισαγόμενων από τα ξένα πανεπιστήμια προδοτών ελλήνων υπουργών δεν είναι ανίκητο.
Επόμενο βήμα σας πρέπει να είναι να ζητήσετε μεγαλύτερη δημοκρατία μέσα στα ίδια τα κόμματά σας. Να πάψει να ισχύει η "κομματική πειθαρχία" που σας υποχρεώνει να ψηφίζετε σαν ένα κοπάδι πρόβατα. Επίσης τα ψηφοδέλτια των κομμάτων να καταρτίζονται από εσωκομματικές εκλογές και όχι από την κλίκα του αρχηγού του καθε κόμματος.
Έλληνες βουλευτές μην σας πάρουν με το καλό και σας ξεγελάσουν να ψηφίσετε. Αυτοί που θα προσπαθήσουν με το καλό να σας “πείσουν” να ψηφίσετε είναι όργανα των ξένων τραπεζών μην ενδώσετε. Αυτοί που θα σας μιλήσουν ωραία και θα σας υποσχεθούν διάφορα ανταλλάγματα για να ψηφίσετε είναι λύκοι δεν έχουν οίκτο θα σας χρησιμοποιήσουν και θα σας πετάξουν σαν στιμένες λεμονόκουπες.
Μην φοβηθείτε να ψηφίσετε όχι και ο ελληνικός λαός θα θυμάται και θα σας ξαναψηφίσει για να ξαναεκλεγείτε βουλευτές αλλοίμονο μόνο στους προδότες.
Η σωτηρία της χώρας που ευαγγελίζεται ο Γιωργάκης δεν περνάει αναγκαστικά από την παράδοση της χώρας στους νεοταξίτες κατακτητές υπάρχουν και άλλες λύσεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

22 Ιουνίου 2010 12:39 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ :

ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΧΩΡΕΙ

ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ!!!

22 Ιουνίου 2010 1:27 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
κλειστε τις κωλοφαρμακευτικες και αφηστε μονο δυο τρεις,
η χρησιμοποιηστε τα στρατιωτικα εργαστηρια που υπαρχουν για παραγωγη φαρμακων για νοσοκομεια-ταμεια.

22 Ιουνίου 2010 1:38 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...
Από τότε που άρχισε η ιστορία με τις "ανακοινώσεις" γιά τον μεγάλο και αδικαιολόγητο πλουτισμό των νοσοκομειακών και πανεπιστημιακών γιατρών, με τραπεζικούς δήθεν λογαριασμούς κλπ κλπ. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ:
Πόσοι έχουν παραμπεμφθεί στην δικαιοσύνη?
και
Πόσα ΟΝΟΜΑΤΑ έχουν ανακοινωθεί?

ΥΠΟΝΟΙΑ:
Μήπως ΟΛΑ αυτά είναι απλώς θέμα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ της κοινής γνώμης????

6 Αυγούστου 2010 9:13 π.μ.
Δημοσίευση σχολίου
Δημοσίευση σχολίου