Google+

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Υπάρχει Κανείς που Θέλει να Διασωθεί η Ελλάδα;

3 Νοε 2010

Υπάρχει Κανείς που Θέλει να Διασωθεί η Ελλάδα;

Παράξενο ερώτημα σου θέτω σήμερα αγαπητέ μου αναγνώστη. Εσύ, υποτίθεται, ότι βλέπεις και ακούς καθημερινά γύρω σου ένα τσούρμο τεχνοκρατών, πολιτικών, δημοσιογράφων ή και απλών ανθρώπων που όλοι έχουν άποψη, όλοι δείχνουν τη βούληση ή την πίστη τους ότι η χώρα μπορεί ή πρέπει η τελικά θα διασωθεί. Αν ψάξεις στις δηλώσεις ακόμη και ξένων πολιτικών ή παραγόντων ίσως διακρίνεις ανάλογα ψήγματα - τουλάχιστον στην επιφάνεια - στις δηλώσεις τους. Είναι όμως έτσι;

Ας εξετάσουμε λίγο πιο βαθιά την πραγματικότητα, "τεμαχίζοντας" νοητά το κοινωνικό σώμα.
Θέλουν ας πούμε οι πολιτικοί μας να διασωθεί η χώρα; Αν πραγματικά ήθελαν δεν θα ήταν όλοι γύρω από ένα τραπέζι - ομόθυμοι - στον κοινό στόχο, αντί να ασχολούνται ποιος θα βγει δήμαρχος στην Άνω Ραχούλα; Μάλιστα να σου θυμίσω ότι αυτά λαμβάνουν χώρα μόλις πριν τις καταιγιστικές και δυσμενέστερες, όπως όλα δείχνουν, εξελίξεις στα άραχλα οικονομικά μας.
Θέλει το ΠΑΣΟΚ; Μα αυτοί έβαλαν το δίλημμα πως ή ψηφίζουμε για δήμαρχο δικό τους ή πάμε σε εκλογές και "γαία πυρί μειχθήτω"
Θέλει η Νέα Δημοκρατία; Μα αυτοί προκειμένου να εδραιωθεί ο Σαμαράς μας πέταξαν ένα κενό πρόγραμμα, ένα "αντι-Μνημόνιο", εκμεταλλευόμενοι τη μιζέρια και την οργή του εκλογικού σώματος.
Θέλει το ΚΚΕ; Αυτοί υπερασπίζονται ακόμη ουτοπικές ιδεολογικές σταθερές, προσβλέποντας τελικά στην πλήρη κατάρρευση του συστήματος όπως το ξέρουμε, αγνοώντας επιδεικτικά την ιστορική πραγματικότητα.
Θέλει το ΛΑΟΣ; Μα αν η χώρα πάει καλά, η ανάγκη για οικουμενική Κυβέρνηση θα εκλείψει και μαζί της τα όνειρα του κ. Καρατζαφέρη να ανέβει τις σκάλες της πολιτικής ιεραρχίας.
Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ; Αν δεν κάνω λάθος αυτοί υποστηρίζουν την άποψη να μην πληρωθούν οι πιστωτές μας, αγνοώντας πως μεταξύ των μεγάλων πιστωτών μας είμαστε κι όλοι εμείς μέσω των τραπεζών και των -πολύπαθων- ασφαλιστικών μας ταμείων. Για να μην αναφέρω την αμφίσημη - εσκεμμένα - στάση του απέναντι στη βία.
Θέλουν τα μικρότερα κόμματα και πολιτικά σχήματα; Τα περισσότερα αποτελούν οχήματα προσωπικών φιλοδοξιών των αρχηγών τους.
Θέλουν οι ακροδεξιοί ή ακροαριστεροί; Μα αυτοί απαντούν με τη βία, χαμένοι στις μεταφυσικές κοσμοθεωρίες τους περί "Νέας Τάξης", αποσταθεροποιώντας και τις τελευταίες νησίδες κοινωνικής ηρεμίας.
Θέλουν οι δημόσιοι υπάλληλοι ή αυτοί των ΔΕΚΟ; Μα αυτοί αρνούνται την παράδοση των προνομίων τους εις βάρος των υπολοίπων, ταυτίζοντας "πονηρά" την εργασία τους με το κοινωφελές -υποτίθεται - όπερ και "εθνικό" έργο.
Θέλουν οι συνταξιούχοι; Ούτε αυτοί αναλογίζονται πως είναι αδύνατον να παίρνεις 1500 ευρώ σύνταξη το μήνα - καταναλώνοντας τις εισφορές των νέων εργαζομένων - έχοντας καταβάλλει εισφορές από καθόλου, εισφοροδιαφεύγοντας, έως το πολύ 500 ευρώ μηνιαίως.
Θέλουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες; Τότε γιατί αρνούνται την πλήρη απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους, στηρίζοντας τη "σοβιετοποίηση" της ελληνικής οικονομίας, ενώ παράλληλα "χαϊδεύουν" μια διεφθαρμένη δημόσια διοίκηση αποφεύγοντας τον απογαλακτισμό τους από το "άρρωστο" κρατικό χρήμα;
Θέλουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι; Μα υπάρχουν όντως αυτοί ή είναι στην πλειοψηφία τους υποψήφιοι δημόσιοι; Από την άλλη, αρνούνται να προτείνουν και να εφαρμόσουν πρακτικές για τη στήριξη της επιχείρησης που εργάζονται. Αρνούνται να μπουν στη λογική ότι ο μισθός υπάρχει όταν υπάρχει και η επιχείρηση, ανδρωμένοι στα νάματα του παλαιο-ΠΑΣΟΚικού "σοσιαλισμού".
Θέλουν οι πλούσιοι - όσοι απέμειναν - αυτής της χώρας; Μα αυτοί έχουν ήδη ποντάρει στην χρεωκοπία και περιμένουν τα κέρδη τους.
Θέλουν οι φτωχοί; Αυτοί προσδοκούν την κρατική χρεωκοπία ως "εκδίκηση" για την αδικία που υφίστανται για χρόνια.
Θέλει το ΔΝΤ και η Τρόικα; Το πιθανότερο είναι πως αυτοί το μόνο που επιδιώκουν είναι η εξασφάλιση των τόκων και των κεφαλαίων τους.
Θέλουν οι - άλλοτε - κραταιοί σύμμαχοί και φίλοι μας, ΗΠΑ και Ευρώπη; Μα αυτοί μας παράτησαν στο έλεος των αγορών την κρίσιμη ώρα και μάλλον δεν θα έχουν πρόβλημα να το επαναλάβουν, απασχολούμενοι με τα δικά τους μεγάλα προβλήματα.
Θέλουν οι Ρώσοι; Ο Πούτιν μας συνέστησε να πάμε καρφί στο ΔΝΤ.
Θέλουν οι Κινέζοι; Δεν θα τους "χαλούσε" να επενδύουν - ουσιαστικά να αγοράζουν κοψοχρονιά - σε μια χρεωκοπημένη χώρα με εξαθλιωμένους εργαζόμενους, όπως άλλωστε προτάσσει και το δικό τους μοντέλο παραγωγικότητας.
Θέλουν οι Τούρκοι μήπως; Άστο αυτό το έβαλα για να γελάσουμε.
Θέλουν οι Κύπριοι αδελφοί; Μήπως συνέδραμαν έμπρακτα στις δύσκολες ώρες του έθνους; Τους είδε κανείς;
Θέλουν οι ομογενείς; Μα αυτοί πρώτοι προτιμούν να επενδύσουν στη Ζουαζιλάνδη παρά στη χώρα τους.
Θέλουν οι νέοι; Αυτοί μεταναστεύουν για μια καλύτερη τύχη.
Θέλουν οι γέροι; Αυτοί αγωνίζονται να διατηρήσουν - τα πενιχρά αλλά στο σύνολο ακριβά - κεκτημένα τους, αρνούμενοι κάθε αλλαγή.
Θέλουν οι πολίτες; Μα αυτοί δεν ψήφισαν καν στις εκλογές, ωσάν να αφορά μια άλλη χώρα ό,τι συμβαίνει.

Τελικά υπάρχει κανείς - στατιστικά μιλώντας κι όχι ατομικά - υπό την έννοια αν υπάρχει κάποια κοινωνική, επαγγελματική ή άλλη τάξη στη μεγάλη πλειοψηφία της και - επαναλαμβάνω- ατομικά βεβαίως, που να θέλει επίμονα και πραγματικά να διασωθεί η Ελλάδα; Υπάρχει κάποια ομάδα που να προτάσσει το εθνικό συμφέρον πάνω από το ατομικό ή το ταξικό; Υπάρχει κανείς που να μη θέλει να εμφανισθεί ως "σωτήρας" για τη δική του πολιτική ή ιστορική υστεροφημία, αλλά να εργάζεται πράγματι για την εθνική σωτηρία;
Τελικά μήπως όλοι, μα όλοι, φανερά ή κρυφά, δεν την θέλουμε αυτήν την Ελλάδα;

Αναρτήθηκε από TYXAIOS στις 2:22 μμ

· technologicalsky

πριν από 2 μήνες

απο πολλες ΜΚΟ,τοσες που εχω χασει την μπαλα.Ναι ρε ακομα και η προεδρος του συλλογου λεσβιων Ελλαδας εβραια ειναι..χαχαχα..γουσταρω.Γουσταρω να βλεπω την χωρα μου να γινεται η πορνη Βαβυλωνα. Το 480 π.Χ,τους σταματησαμε απο το να κανουν την νεα ταξη.Ξεσκισαμε τον Μαδρονιο,και την ανηψια του πουτανα Εσθηρ.ΣΗΜΕΡΑ? Ποιος θα το ξεκινησει? Υπαρχει καποιος Ελληνας που δεν θελει πλουτο και πουτανες,αλλα θελει να ζησει μια αξιοπρεπη ζωη? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ?

· MrMineiro

πριν από 2 μήνες

@technologicalsky - ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

· technologicalsky

πριν από 2 μήνες

με ανταλαγμα ενα ωραιο καμπριο και ενα διαμερισμα.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ.Δεν με πιστευετε? Ωραια,απο χειμωνα δειτε ποσοι και ποσες θα ειναι σε αυτα τα show.Μπορουμε να κανουμε και next porn model αν θελετε για να δοθει η δινατοτητα στις Ελληνιδες να δειξουν οτι ειναι οι μεγαλυτερες πουτανες,οπως μας λενε οι φιλοι μας απ εξω.ΚΑΛΟΣ ΩΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. Και για να δειτε ποσο σας αγαπαμε καναμε το σημα τηε τηλεορασης ψηφιακο,για να εχετε ψηφιακη προπαγανδα. Ο κυριος Σορος ειναι πισω

· technologicalsky

πριν από 2 μήνες

Φερτε και ορδες λαθρομεταναστων,και σε μερικα χρονια τελειωσαμε με τους μαλακες τους Ελληνες.Τι? Θελετε να ειναι η Μακεδονια Ελλαδα? Χαχαχαχα..Μαλακοελληνες..παρτε τωρα greek idol, big brother, x factor, next top model,τα καινουρια πολιτιστικα σας προτυπα και αφηστε τα αυτα.Παρτε και βιβλιο ιστοριας να διαβασετε για το μεγαλειο της οθωμανικης αυτοκρατοριας,και σε λιγο θα κανουμε μαθηματα στα κοριτσια απο το δημοτικο πως να γινουν λεσβιες,η πορνοσταρ και να ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΟΥΝ ευπορους κυριους

· technologicalsky

πριν από 2 μήνες

Ειναι σχεδιασμενα εδω και καιρο.Απλως ειναι το επομενο σταδιο απο αυτο που ειμασταν πριν.Ολα τα κομματα ειναι το ιδιο.Πληροφορηση δεν υπαρχει απο καμια τηλεοραση κανενα ραδιοφωνο και καμια εφημεριδα γιατι τους ανηκουν ΟΛΑ.Ολα εχουν συσχετισμο μεταξυ τους απο τις τσοντες της αλεξανδρατου,μεχρι τα διοδια το βιβλιο της ιστοριας και την διαλυση σε ολα τα επιπεδα του Ελληνικου ιστου.Η εντολη ειναι δωστε τσογο και πορνεια,σε συνδιασμο με προπαγανδα και φτωχεια.Θελουν να ξεμπερδεψουν με εμας.

· MrMineiro

πριν από 2 μήνες

@technologicalsky - Πολύ σωστός φίλε μου. Το 1974 ο Γερμανοαμερικανός Εβραίος Kissinger έδωσε τις οδηγίες πως να μας αφανήσουν από το πρόσωπο της Γης χτυπόντας την γλώσσα και τον πολιτισμό μας, αυτό δεν το κάνουν οι ξένοι αλλά οι προδότες Έλληνες που απαρνήθηκαν την Ελληνική γλώσσα, τα σχέδια τους τα ακολουθούν πρώτοι από όλους τα καθάρματα που αποκαλούνται Έλληνες.

· technologicalsky

πριν από 2 μήνες

Ποτε δεν προκειται,τα ΜΜΕ,να δωσουν αληθινη ενημερωση στον κοσμο.Πολυ απλα γιατι ειναι ελληνοφωνα και οχι Ελληνικα.Το αρθρο ξεχασε να αναφερει τους ροτσιλντ,και τους εβραιους.Αλλη μια φορα καποιος κολωνει να το κανει μην χαρακτηριστει φασιστας αντισιμητης και αλλες τετοιες μαλακιες.Ολα αυτα που λεει συμφωνω,αλλα το θεμα ειναι απο που ξεκιναν,που ειναι η πηγη.Ο γκειτς και οι αλλοι ειναι τα τσιρακια των ροτσιλντ.Οι ροτσιλντ κατεχουν τουλαχιστον 500 τρις δολλαρια.Ολα αυτα που γινονται στην Ελλαδα

· GeorgeGreekTrucker

πριν από 2 μήνες

Σωστα τα λεει ο κυριος Βιλιαρδος οι κυβενησεις ειναι για να κοιμιζουν τον κοσμο με το υπνωτικο χαπακι της δημοκρατιας.

Παρελειψε ομως να εξηγηση οτι οι χρηματοδοτες των εταιριων εχουν κερδη πολλαπλασια του αρθροισματος ολων αυτων και πως οι διευθυνοντες συμβουλοι ειναι για τις εταιριες οτι οι κυβερνησεις για τα κρατη.

Αναρωτηθηκατε γιατι ολες αυτες οι παντοδυναμες εταιριες δεχονται να τους κρατουν 5% η και παραπανω οι εκδοτες χρεωστικων και πιστωτικων καρτων?

Ναι ακριβως ανηκουν στο ιδιο γκρουπ.

· MrMineiro

πριν από 2 μήνες

@GeorgeGreekTrucker - Εγώ δεν ήδα καμία κυβέρνηση από το τέλος του δυτέρου πολέμου μέχρι σήμερα που δεν ήταν ο προθυπουργός Εβραίος συν της δικτακτορίας.

Ακολουθούν πιστά τα προτόκολλα των σοφών της Σιών.

Δεν υπάρχει δημοκρατία αλλα δικτακτορία των Εβραίων.

· GeorgeGreekTrucker

πριν από 2 μήνες

@MrMineiro Δεν γινεται να στιγματισουμε και να φυλακισουμε ολους τους ανθρωπους που πιστευουν σε οποιαδηποτε θρησκεια. Υπαρχουν κακοι παντου. Οι διεθνεις τραπεζιτες δεν εχουν θρησκεια, ουτε εθνικοτητα. Ειναι κυριαρχοι γιατι ελεγχουν σχεδον ολα τα συστηματα των περισοτερων κρατων, οπως στρατιωτικο, βιομηχανικο, εμπορικο, οικονομικο, φαρμακευτικο-ιατρικο και αγροτο-κτηνοτροφικο και δεν ειναι διατεθιμενοι να τα παραδωσουν σε αδαεις που ζουν με τηλεοραση, πορνο, και πιτσες.

· MrMineiro

Πριν από 1 μήνας

@GeorgeGreekTrucker -Όλα αυτά στα χέρια τίνος είναι κατά το 90%?

· GeorgeGreekTrucker

Πριν από 1 μήνας

@MrMineiro Μέσω τόκων όλα ανήκουν στους εκδότες χρήματος. Υπόθεση, δεν υπάρχει χρήμα τι κάνουμε; Μας έχει αφαιρεθή το δικαίωμα εκδόσεως χρήματος. Με το νόμο μόνο κεντρικές τράπεζες μπορούν να εκδώσουν χρήμα, οπότε πάμε και δανειζόμαστε, μας δίνουν 100 και πρέπει να επιστρέψουμε 110. Που θα βρούμε εμείς τα 10; Ακριβώς, ξανά στις τράπεζες γιά δανεικά να ξεπληρώσουμε το δάνειο.

Οι τραπεζίτες εκδίδουν χρεη, η πολεμο κατα της ανθρωπότητας.

Μην δεχτείτε το φόρο κατοικίας.

Θα χάσετε τα σπίτια σας.

· MrMineiro

Πριν από 1 μήνας

@GeorgeGreekTrucker - Κατά το 90% οι μεγάλες τράπεζες είναι στα χέρια των Εβραίων οι οποίοι κάνουν ότι θέλουν με τη παγκόσμια οικονομία σκαρώνοντας ένα σορό βρόμικα παιχνίδια και απατηλές εκτιμήσεις για το κράτος, βιομηχανία, τράπεζα κλπ που έχουν να κερδίσουν πολλά και να γονατίσουν οποιωνδήποτε. Αυτοί είναι το 0,5& του πληθυσμού της Γης αλλά έχουν το 85% του πλούτου όλου του πλανήτη.

Η Ελληνική κατάσταση ήταν προ σχεδιασμένη με την συμπαράσταση των προδοτών Εβραίων που κυβερνούν την Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου