Google+

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

στο διάολο

Αφού τα Μ.Μ.Ε. είναι δικά τους γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε το διαδίκτυο γιατί δεν γίνονται μια φωνή μια γροθιά εναντία στο σάπιο σύστημα. ας συμφωνήσουν σε 5-10 κοινά κείμενα όλα τα blog , και να τα έχουν αναρτημένα όλοι για να μπορούν να το διαβάσουν χιλιάδες έλληνες απλά πράγματα. Και λυπάμαι που δεν το κάνουν Γιατί η πιο πολύ διαχειριστές τον blog έχουν σπουδάσει είναι μορφωμένη και νέοι άνθρωποι. Εμείς η γενιά του πολυτεχνείου τα κάναμε σκατα διώξαμε την χούντα και βάλαμε χειρότερους τότε δεν χρεωστάγαμε σχεδόν τίποτα. και τώρα έχουμε χρέωση και τα εγγόνια μας… μπράβο μας!!!!!!

τα πραγματικά ανεξάρτητα και αδέσμευτα blogs πρέπει να ενωθείτε και να συμφωνήσετε εν όψη εκλογών σε κάποια κοινά σημεία, έτσι η δύναμη σας θα γίνει τεραστία. ο οχθρός είναι εδώ. έχει όνομα Δ.Ν.Τ. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Λ.Α.Ο.Σ. Ν.Δ. ας τους στείλουμε στο διάολο μπορούμε. η Ισλανδοί , η αργεντινοί τα κατάφεραν. έχω διαβάσει της τελευταίες μέρες πάνω από 100 blog τα ιδία λέγονται και γράφονται σε όλα τα blog τίποτα δεν μας χωρίζει και ένα πρέπει να μας ενώσει όλους τους έλληνες , ότι

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες. Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Οφείλουμε απέναντι στα παιδιά μας, τους προγόνους και τους εαυτούς μας να αντιδράσουμε, πριν είναι πολύ αργά.

Ξεσηκώσετε τον κόσμο υποδεικνύοντας ένα σοβαρό τρόπο αντιμετώπισης. Ο κόσμος είναι μουδιασμένος και περιμένει μια κίνηση. Προσανατολιστείτε σε μια λύση και υπάρχουν πολλοί να την υποστηρίξουν.

η διανοούμενη η άνθρωποι των γραμμάτων κοιμούνται, που είναι η πνευματική πατέρες που είναι o πρόεδρος της δημοκρατίας ας κάνη μια δήλωση και ας παρατηθεί. που είναι ο αρχιεπίσκοπος, η εκκλησιά που είναι η πρυτάνεις τον πανεπιστημίων σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές που περνά ο Λάος και η πατρίδα μας. τη περιμένουν δεν βλέπουν που πάμε ? από πού περιμένουμε την καθοδήγηση από τον ψαρά ? τον γεωργό ? τον εργάτη ?

η Ισλανδοί από το διαδίκτυο ξεκίνησαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο έκαναν δημοψήφισμα το 92% του λαού είπε όχι δεν πληρώνουμε το χρέος σας. και ξευτίλισαν όλους του πολιτικούς τους αριστερούς, δεξιούς, σοσιαλιστές που ευθυνόταν για την χρεοκοπία της χώρας τους. Κάντε το και εσείς ας αφήσουμε της μικρό διαφορές η έλληνες μεταξύ μας δεν είναι ώρα για τέτοια ας ενωθούμε να διώξουμε το Δ.Ν.Τ. και της συμμορίες ξένες και ελληνικές και μετά θα τα βρούμε.

δεν ξέρεται δεν φαντάζεστε τη δύναμη έχετε στα χεριά σας τα blog.. εάν συντονιστείτε οργανωθείτε μπορείτε να γράψετε ιστορία με χρυσά γράμματα. τα όπλα τα έχετε στα χεριά σας, ο οχθρός ξέρεται ποιος είναι τη περιμένετε?? Το internet είναι ο μεγάλος εφιάλτης τους.

(για την αριστερά τη να πω ρε γαμοτο με Παπαρήγα!!! και τσίμπα !!! εάν ενωθεί η ελληνική αριστερά και με έναν καλό Έλληνα πατριώτη ηγέτη θα έπαιρνε σήμερα ποσοστό Πάνο από 30%)

εάν αναστηνότανε ένας πρόγονος μας από τον τάφο του και έβλεπε σε τη χάλια είμαστε σήμερα η έλληνες θα ξανάμπαινε αμέσως μέσα…. 15-10-2010

Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος

ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ???

γιατί είμαστε όπως ήμασταν χθες. Πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας πρώτα. εάν δεν πετάξουμε τα παλιά μας μυαλά δεν γίνετε τίποτε. HΜΑΣΤΕ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ. Πρέπει να αλλάξουμε.

Αφού δεν έχουμε ηγέτες πρέπει να συντονιστούμε εμείς η απλοί άνθρωποι και να μάθουμε ο ένας από τον άλλον. σήμερα έμαθα από τον mitreli οτη με 9.842 ψήφους παραπάνω από το 2004 που πήρε το πασοκ βγήκε κυβέρνηση!!!! δες το αξίζει

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=142570052456165&set=a.139848619394975.25277.139767302736440

Και εγώ καμάρωνα νόμιζα ότι έκανα αντίσταση, που δεν πήγα να ψηφήσω κάνοντας αποχή στης προηγούμενες εκλογές. τρομάρα μου.!!!!

Ο αναλφάβητος του μέλλοντος δεν θα είναι ο άνθρωπος που δεν ξέρει να διαβάζει.

Θα είναι εκείνος που δεν θα ξέρει πώς να μαθαίνει.

κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

Να και μια άλλη σοβαρή κίνηση πολιτών υποστηρίξτε την

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

HΜΑΣΤΕ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ. 200 ΟΜΑΔΕΣ-ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ
ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΠΗΔΗΣΕΙ __ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ __ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΕΝΑ _ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ_ ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ “ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙ”
ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ.

Ας κάνουμε Το Διαδίκτυο εφιάλτης τους.. μπορούμε

s

Δημοσίευση σχολίου